Viktória Panzió, Zsgyári (Ždiar) szálláshely

Üdvözöljük Önt annak a panziónak honlapján, amely közvetlenül a Tátra legszebb részén, a Bélai-havasokban fekszik, a Viktória Panzió honlapján. Csinos panziónk egy festőien szép falucskán, Zsgyárban (Ždiar) található meg, amely közvetlenül a Bélai-havasok lábánál, 920 m tengerszint feletti magasságban fekszik. A környező hegységek szépsége leírhatatlan, azt saját szemével kell látnia, miközben közvetlenül Zsgyár községében meg is szállhat. És hogy pihenéséhez miért pont a mi panziónkat válassza? Ennek nagyon egyszerű oka van. A panziót körülölelő gyönyörű környezet, amelyet a zsgyári szálláshely kínál, ezenkívül nálunk számos felejthetetlen élményben is része lehet. Kérdi, hogy milyenben? Hát, például a gorál zene társaságában kínálunk kellemes időtöltést, továbbá kocsikázhat lovas hintón, vagy akár horgásztudományát is kipróbálhatja. Ha esetleg nagyon unatkozna, vagy rossz idő esetén (mivel ezt, sajnos, nem áll módunkban befolyásolni), lehetősége van billiárdozni, asztali teniszezni, csocsózni, vagy akár a panziónktól mindössze 20 méterre található szaunát is kipróbálhatja. Jó időben rendelkezésére áll a tűzhely, amely mellett jó kis szalonnasütést szervezhet családja vagy barátai társaságában. Nálunk a parkolás sem jelent problémát, ugyanis a panzióhoz ingyenes parkoló is tartozik. A nálunk töltött idő kellemes kikapcsolódást biztosít Önnek a Zsgyár község és a Bélai-havasok gyönyörű környezetében, amely a panzió ablakaiból is látható, továbbá belekóstolhat a valódi, tiszta tátrai levegőbe, amilyennel a városokban eddig még biztosan nem találkozott, valamint megannyi további szórakozási lehetőség kínálkozik Önnek a szabadideje kellemes eltöltésére.

Ubytovanie Ždiar: - Zsgyári szálláshely

penzion-viktoria-ubytovanie-zdiar3.jpgpenzion-viktoria-ubytovanie-zdiar4.jpgpenzion-viktoria-ubytovanie-zdiar2.jpgpenzion-viktoria-ubytovanie-zdiar1.jpg

Ha Ön szeret túrázni és ittléte alatt jó az idő, a panzió közelében számos különböző nehézségi fokozatú túraútvonal található, azonban a Magas-Tátra egyéb részeire is szervezhet kirándulást. A környék a túrázáson kívül kisebb-nagyobb kirándulásokra, sétákra és a környezeti csodák felfedezésére is lehetőséget kínál. A Tátra terjedelmes hegyvonulatain kedvére válogathat az úti célok között. Úgy tartják azonban, hogy a Bélai-havasok a Tátra legszebb helyei közé tartoznak, amelyekre közvetlen kilátás nyílik panziónk ablakaiból. Szabadidejében megcsodálhatja a környékbeli emlékműveket is. Zsgyár község turistalátványosságaihoz tartozik a hagyományos Zsgyári múzeum, amelyen megfigyelhetőek a népi építészet elemei. A múzeumban akár fel is próbálhatja a hagyományos zsgyári népviseleti ruhákat. És éppen a hagyományok azok, amelyek egész évben Zsgyár községébe vonzzák a turistákat. A téli időszakban is rengeteg lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltésére. Leginkább viszont a síelésre esik a látogatók választása, a környékbeli sípályák pedig elhalmozzák kínálataikkal a síelni vágyókat. Kiváló síelésben lehet része a Tátra lengyel oldalán is.

Télikert

zimna-zahrada-zdiar1.jpgzimna-zahrada-zdiar4.jpgzimna-zahrada-zdiar2.jpgzimna-zahrada-zdiar3.jpg

Szeretne részt venni egy olyan ünnepségen, amely a gyönyörű hegyvidéken és hangulatos teremben kerül megrendezésre? Esküvőt esetleg bált szeretne szervezni és még nem talált rá a megfelelő helyszínre? Panziónk teljes mértékben a rendelkezésére áll. A különböző ünnepségeknek, céges rendezvényeknek, esküvőknek, báloknak megfelelő helyszínt adó télikertünk remek választás lehet. Nyűgözze le a rendezvényen résztvevőket a Viktória panzió kellemes hangulatú termeiben a feledhetetlen környezet és a hegyvidéki, festőien szép falvacska, Zsgyár község által nyújtott élménnyel. A télikert népi hagyományokhoz híven van berendezve, ennek megfelelően, bárhová néz, fát lát. Láthatja a gyönyörűen kifaragott falakat, plafont, hagyományos faasztalokat, padokat és a tökéletesen megmunkált székeket. Amikor belép a terembe, olyan érzés fogja el, mintha egy mesébe toppant volna. Ezért ne habozzon, hiszen télikertünk garantálja, hogy rendezvényéről nem fog hiányozni a remek hangulat, szabadság és a kellő varázs sem.

ozdoba-zdiar4.JPGozdoba-zdiar2.jpgozdoba-zdiar3.JPGozdoba-zdiar1.jpg

Gyereksarok
detsky_kutik_viktoria_zdiar2.jpgdetsky_kutik_viktoria_zdiar3.jpgdetsky_kutik_viktoria_zdiar1.jpg


Oldalainkat 492 vendég és 0 tag böngészi

Gyors kapcsolat

Penzión Viktória
  Ždiar 638
  059 55
  Slovensko
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  +421 (0)908 699 534
  +421 (0)907 099 101

GPS:
E 20° 14′ 32″
N 49° 16′ 31″

térkép

Zsgyári szállás