Pihenés – Panzió szolgáltatásai

Az ünnepek kellemes eltöltésének lehetőségét kínáljuk Önnek a gyönyörű tátrai természetben, a Viktória panzió meghitt környezetében. A nyugalmat és békét árasztó friss tátrai levegő ráhangolja Önt az ünnepekre, hogy azokat kellemes hangulatban tölthesse el. Panziónk specialitásainak egyikeként kínáljuk az ünnepi este gorál stílusban történő eltöltését. Ez az este svédasztal formájában kerül megrendezésre, amely sült bárányt és a főszakács finomabbnál finomabb specialitásait kínálja vendégeinknek. Az estét népzene teszi még kellemesebbé.

Különböző céges rendezvények és egyéb ünnepségek szervezésének lehetőségét is kínáljuk. Ezek számos érdekes programmal tehetők még színesebbé, mint amilyenek pl. a lovaskocsizás, szlovák sajtok és borok kóstolása, a már említett specialitásunk, a gorál este, ellátogatás a Bélai-cseppkőbarlangba vagy a környező várakba és kastélyokba. A személyszállítás saját autóbusszal vagy mikrobusszal történik.

Céges rendezvényeken és ünnepségeken kívül, különböző képzéseknek, kirándulásoknak, családi rendezvényeknek, esküvőknek is tudunk helyet biztosítani, akár 56 elszállásolt személy erejéig.

Rossz idő esetén sem fog nálunk unatkozni. Nálunk rendelkezésére áll a biliárdasztal, csocsó vagy pingpong asztal. Ez mind közvetlenül panziónk mellett, kb. 20 m-re található.

Hogy a gyerekek is jól érezzék nálunk magukat, panziónkból a gyereksarok sem hiányozhat.

Ünnepségek szervezéséhez télikertünk is bármikor rendelkezésre áll.

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Gyors kapcsolat

Penzión Viktória
  Ždiar 638
  059 55
  Slovensko
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  +421 (0)908 699 534
  +421 (0)907 099 101

GPS:
E 20° 14′ 32″
N 49° 16′ 31″

térkép

Zsgyári szállás